Ekstern marketingafdeling

Ekstern marketingafdeling

Når små virksomheder tænker som “de store”

Det kan være ganske svært at have mindre markedsføringsbudgetter og alligevel sikre en vis kontinuitet i indsatsen året rundt. Niels Nielsen har i den sammenhæng skabt “Den Eksterne Marketingafdeling” Kort fortalt løser vi kundens markedsføringsbehov på fast kontinuerlig, månedlig basis.

Den eksterne marketingafdeling har fokus på hele marketingpalletten. Herunder social media, blogging, opdatering af hjemmeside, trykte medier, kampagneplanlægning og eksekvering + meget mere.

Du holder fokus på din drift!
Vi “forstyrrer” dig ikke… Marketingafdelingen varetager de opgaver du godkender og medvirker til at planlægge på dit månedlige møde med den eksterne marketingafdeling. Du mærker altså ikke til arbejdet i dagligdagen – kun den øgede omsætning. Vi har din fulde fokus cirka 2 timer månedligt, du bliver her briefet om den forgangne måneds aktiviteter, ligeledes medvirker du til planlægningen af den kommende tids aktiviteter. Disse udføres derefter af din eksterne marketingafdeling.

Ønsker du din egen eksterne marketingafdeling der løser opgaven mens du fokuserer på virksomhedens egentlige drift? Kontakt os i dag. Vi har løsninger fra kr. 8.900,- månedligt.

Ønsker du at komme i kontakt med nogle af vore kunder der benytter “Den Eksterne Marketingafdeling” i dag så kontakt os her.

Mød os og Daniel Niels Nielsen på LinkedIn lige her.


ydelser-raad

Del din nye viden med andre...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin