Etik, Miljø & Handel

Handelsbetingelser

 • Strategi & Reklamehuset bevarer enhver ophavsret til det udviklede og udarbejdede materiale for kunden.
  Kunden har brugsret over det udarbejdede materiale, efter betaling har fundet sted. Der kan være elementer med begrænset brugsret, leveret af tredje part. Ønskes materiale udleveret, gøres dette mod betaling. Tilbud bedes indhentet af kunden.
 • Måtte et kundeophold ophøre udarbejder Strategi & Reklamehuset gerne tilbud på overdragelse af ophavsret og adgang til redigerbare versioner af materialet.
 • Strategi & Reklamehuset har intet ansvar for kundens manglende ret til anvendelse af tekst, skrift, billeder, illustrationer, varemærker, logo, etc. Eller reproduktion der ejes af trediemand. Dette forhold gør sig gældende for alt materiale leveret af kunden.

Diverse

 • Arbejdsindsats udenfor almindelig arbejdstid pålægges et gebyr lydende kr. 2.000,- samt tillæg på 50% af timeprisen / ordren.
 • Tilladelse til brug i portfolio – Strategi & Reklamehuset bevarer altid rettigheden til at benytte det for kunden udarbejdede materiale til brug i egen markedsføring. Dette er også gældende efter kundeforholdets ophør.
 • Vore priser er altid eksl. kørsel. Vi fakturerer statens gældende takster 2016.
 • Nævnte beløb mv. vil altid være eksl. moms.
 • Med mindre andet er aftalt forfalder enhver fakturering efter 8 dage.

  Miljø

  Vi holder altid fokus på tryksager af særlig grøn karakter. Vi arbejder udelukkende med trykkerier der tilbyder svanemærkede tryksager.
  Vi har ambitioner om at lancere en “grøn strategi” i 2016 hvor vi bliver et grønt reklamehus i ordets bogstaveligste forstand. Følg med her på siden i den kommende tid.

  Etik

  Etik er mange ting… Hos Strategi & Reklamehuset arbejder vi ud fra en stærk etisk profil. Vi er sågar i situationer jævnligt hvor vi takker nej til en ny kunde hvis vedkommendes forretning eller koncept kan virke stødende på omgivelserne. Hvis du vil høre nærmere om vore tanker om etik og miljø bør du følge vores blog nøje i den kommende tid.


nn-etik
Del din nye viden med andre...
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin